Nova glazbena sezona 2007./2008.

Novosti >>

Poštovani pjevači i prijatelji Ansambla!

Početkom nove školske godine završio je ljetni odmor Ansambla, te je započela nova glazbena i umjetnička sezona našeg Ansambla. Pred nama su brojne probe, nekoliko (nadamo se što više) koncerata, a možda i pokoje putovanje.Početak nove sezoneNa početku ove glazbene sezone važno je napomenuti da Vokalni ansambl "Milka Trnina" ima posebno mjesto u kulturnom životu našeg Grada i šire okolice, okupljajući brojne mlade ljude i ostale ljubitelje glazbe i glazbenog izričaja istovremeno ih obrazujući u vrsne pjevače koji svojim stvaralaštvom ponosno promiču kulturu našeg kraja na brojnim pozornicama u zemlji i svijetu. Ne zaboravimo da Ansambl nosi ime naše najpoznatije vokalne umjetnice Milke Trnine te mu je uostalom i dužnost da što kvalitetnijim nastupima i izvedbama promiče ime ove glasovite svjetske operne dive.
Dakako kvaliteta prije svega ovisi o svim sadašnjim, ali i, nadamo se brojnim, budućim članovima Ansambla, koje će voditi prethodno navedene misli.

Prvi susret članova ansambla biti će u četvrtak, 6. rujna 2007. s početkom u 20 sati u prostorima Male dvorane Doma kulture Ivanić Grad.

Svim pjevačima, dirigentici, korepetitorima i drugim članovima želimo uspješnu novu glazbenu sezonu!


Natrag