Koncert povodom 40. obljetnice OGŠ Milka Trnina

Novosti >>

Dragi prijatelji!

40. obljetnica OGŠ Milka TrninaStvaranje glazbe jedinstven je osjećaj kojim kratki trenutak vremena možete pretvoriti u najradosnije dijelove Vaše svakodnevnice. Glazba je u svima nama – naša srca savršen su ritmički instrument zbog kojeg hodamo crtovljem našeg života.

U ponedjeljak 12. studenoga Glazbena škola „Milka Trnina“ iz Ivanić Grada obilježava 40. obljetnicu postojanja. S ponosom ističemo da su mnogi naši pjevači prolazili učionicama ove glazbene škole načinili prve i brojne kasnije korake svog glazbenog stvaralaštva. Glazbena škola „Milka Trnina“ mjesto je iz kojeg je proistekao i Vokalni ansambl „Milka Trnina“ jedan od najuzornijih promicatelja umjetničkog stvaralaštva našeg grada.

I stoga s ponosom najavljujemo obljetnički koncert Glazbene škole „Milka Trnina“ na kojem će nastupiti učenici i učitelji Osnovne glazbene škole “Milka Trnina” i Vokalni ansambl „Milka Trnina“ koji će se održati u ponedjeljak 12. studenoga 2007. s početkom u 19 sati u Maloj dvorani Doma kulture u Ivanić Gradu. (objavljeno 9.11.2007)Natrag